Alles wat je moet weten over Toxic Game Desktops

Als fanatieke gamer heb jij andere wensen voor je computer dan de meeste mensen. Daarom houdt het bedrijf BTO zich bezig met de relatief nieuwe Toxic computers. Toxic heeft zowel laptops als desktop computers die speciaal zijn gemaakt voor gamen en die je zelf kunt samen stellen. Dit is wat je moet weten over Toxic Game Desktops.

De belangrijkste punten

Je kunt je Toxic Game Desktop upgraden en daarbij kiezen voor de snelste en beste onderdelen. Zo krijg je precies de kwaliteit die bij jouw gebruik past en waar je voor betaalt. Met een SSD kun je je computer snel opstarten en grote bestanden snel laden en opslaan. Zo heb je binnen no-time je games geladen. 

Een belangrijke upgrade is het werk geheugen. Al komen de standaard computers met een werkgeheugen van 8 GB, voor grote games wordt eerder 16 GB werkgeheugen aanbevolen. Hiermee kun je computer meer informatie tegelijkertijd verwerken en zal hij aanzienlijk sneller zijn dan de 8 GB. 

Als je zoveel van je computer vraagt, is het ook handig om er voor te zorgen dat hij niet oververhit raakt. Je hebt verschillende mogelijkheden om het koelingssysteem te upgraden. Met een vloeibare laag die tussen de videokaart en het koelste wordt aangebracht, blijft je computer een stuk koeler. Dit kan bijna 15 graden schelen!

Advies op maat

Je gaat veel geld uitgeven aan je nieuwe computer en wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk tevreden mee zijn. Daarom kun je altijd bij BTO terecht voor advies om tot de perfecte samenstelling te komen. De medewerkers zullen met je meedenken over hoe jouw ultieme set-up er uit moet komen te zien. Daarnaast zorgen ze er voor dat alles klopt en zullen ze na het assembleren je computer testen om er 100% zeker van te zijn dat alles perfect functioneert.

Over BTO

Sinds 2000 is BTO een grote speler als het gaat om desktops en laptops op maat. Zij vinden dat je pas het maximale uit je laptop of computer kunt halen als alle hardware goed op elkaar is afgestemd. Omdat zij zelf een grote passie hebben voor het werk dat ze doen, zul jij als klant daar de vruchten van mogen plukken met een gaming computer waar je altijd van gedroomd hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gadgets

Truckspotten: dé nieuwe passie van Nederlandse mannen

Ben jij ook zo iemand die enthousiast wordt bij het zien van een stoere vrachtwagen op de snelweg? Dan kan truckspotten zomaar jouw nieuwe favoriete hobby worden. Deze boeiende bezigheid – die in Nederland snel aan populariteit wint – trekt liefhebbers van alle leeftijden. In deze blog lees je er meer over. Wat is truckspotten? […]

Read More
Gadgets

Het Usenet, hoe gebruik je het?

Het Usenet, een gedecentraliseerd, gedistribueerd communicatiesysteem waarmee gebruikers berichten kunnen plaatsen en lezen in verschillende nieuwsgroepen. Dit systeem bestaat al meer dan vier decennia en is de voorganger van het World Wide Web. Ondanks de opkomst van social media en andere vormen van online communicatie is het Usenet nog steeds springlevend en biedt het een […]

Read More
Gadgets

Geld verdienen met crypto? Lees dit blogartikel

In een ver, ver verleden kreeg je als kind elke week zakgeld, gewoon in muntjes. Deze muntjes stopte je in een spaarvarken óf je liep naar de snoepwinkel om er snoepjes van te kopen. Toen het internetbankieren begon had je een spaarrekening waar je geld op kon storten. Je spaarde automatisch door geld op je […]

Read More