Verschillende soorten nougat

Nougat is al jarenlang een populair snoepje. Van oorsprong komt de nougat uit Frankrijk, maar dat is niet hoe wij de nougat nu kennen. De nougat van tegenwoordig is jaren later ontstaan in Nederland. Dit snoepje is gemaakt van honing, suiker, opgeklopt eiwit, geroosterde noten en gedroogde vruchten. Er zijn allerlei verschillende varianten van dit snoepje. Ben je benieuwd welke soorten er zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

Origineel 

De originele nougat is gemaakt van suiker, glucosestroop en amandelen. Deze nougat heeft de vorm van een rechthoekig blokje en heeft een witte kleur. In dit blokje zitten stukjes amandel verwerkt. Deze variant is erg lekker in combinatie met koffie. Het is zeker de moeite waard om de nougat in de koffie te dippen als de nougat te hard is om af te bijten. 

Pinda’s en vruchten 

Naast de originele nougat met amandelen is er ook een variant met pinda’s en gedroogde vruchten. Deze nougat heeft dezelfde vorm en kleur als de originele. Daarbij heeft deze variant een fruitige en zoete smaak. Naast de bruine kleur van de pinda’s, zitten er ook verschillende kleuren van de vruchten in verwerkt. 

Chocolade

Naast de originele variant is er ook een verkrijgbaar met een laagje chocolade. De nougat heeft dezelfde ingrediënten als de originele variant en is daarbij voorzien van een laagje melkchocolade. Een aanrader dus als je gek bent op chocolade! 

Bestel de verschillende smaken! 

Wil je graag een van deze soorten nougat proeven? Neem dan eens een kijkje op de website van candyonline.nl. Candyonline heeft een groot assortiment aan snoep en nougat. Je bestelt de nougat gemakkelijk online en de volgende dag geniet je van de verschillende smaken! Heb je een vraag over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gadgets

Truckspotten: dé nieuwe passie van Nederlandse mannen

Ben jij ook zo iemand die enthousiast wordt bij het zien van een stoere vrachtwagen op de snelweg? Dan kan truckspotten zomaar jouw nieuwe favoriete hobby worden. Deze boeiende bezigheid – die in Nederland snel aan populariteit wint – trekt liefhebbers van alle leeftijden. In deze blog lees je er meer over. Wat is truckspotten? […]

Read More
Gadgets

Het Usenet, hoe gebruik je het?

Het Usenet, een gedecentraliseerd, gedistribueerd communicatiesysteem waarmee gebruikers berichten kunnen plaatsen en lezen in verschillende nieuwsgroepen. Dit systeem bestaat al meer dan vier decennia en is de voorganger van het World Wide Web. Ondanks de opkomst van social media en andere vormen van online communicatie is het Usenet nog steeds springlevend en biedt het een […]

Read More
Gadgets

Geld verdienen met crypto? Lees dit blogartikel

In een ver, ver verleden kreeg je als kind elke week zakgeld, gewoon in muntjes. Deze muntjes stopte je in een spaarvarken óf je liep naar de snoepwinkel om er snoepjes van te kopen. Toen het internetbankieren begon had je een spaarrekening waar je geld op kon storten. Je spaarde automatisch door geld op je […]

Read More