20 foute openingszinnen voor mannen met praatjes

Al sinds het begin der tijden proberen mannen de heilige graal in handen te krijgen waarmee ze iedere vrouw kunnen veroveren. Ze kopen boeken om de kunst van verleiden te leren, geven geld uit aan versiercursussen en bestuderen situaties waarin ze hun flirttechnieken kunnen perfectioneren. Eén onderdeel van de opleiding tot pick-up artist is weggelegd voor openingszinnen: zinnen die een gesprek kunnen openen.

Hoewel veel kenners zullen zeggen dat geen enkele openingszin de beste is, zijn anderen van mening dat sommige openingszinnen het beter doen dan anderen. Maar dat zijn niet de openingszinnen waar we het over gaan hebben. Want sommige openingszinnen zijn te fout om daadwerkelijk te gebruiken, tenzij het je doel is om je te schamen voor wat je zojuist hebt gezegd. Dit zijn de openingszinnen die mannen onder elkaar delen, maar niet vertellen tegen vrouwen.

20 foute openingszinnen

We hebben een lijst met deze openingszinnen samengesteld voor de mannen die hun praatjes willen upgraden. Dit zijn de openingszinnen waar mannen om kunnen lachen en vrouwen waarschijnlijk niet.

Wist je dat jouw lichaam voor 60% uit water bestaat? En ik heb dorst.

 1. Ik heb Buienradar niet gecheckt, maar ik weet dat jij vanavond een paar centimeter mag verwachten.
 2. Mag ik een kus van je lenen? Krijg je hem zo terug.
 3. Ik ben misschien geen tandarts, maar ik kan wel vullen zonder pijn te doen.
 4. Ben je een archeoloog? Waarom? Omdat ik hier een groot bot voor je heb om te onderzoeken.
 5. Behalve dat extreem sexy zijn, wat doe je nog meer in het dagelijkse leven?
 6. Ik ben mijn telefoonnummer kwijt. Mag ik die van jou?
 7. Mooie lach. Heb je ruimte voor een extra tong in je mond?
 8. Heb je een spiegeltje in je zak? Nee? Nou ik zou toch zweren dat ik mezelf in je broek kan zien.
 9. Heb je wel eens een Australische kus gehad? Wat dat is? Het is net een Franse kus, maar dan Down Under.
 10. Werk je bij Google? Waarom? Omdat je alles bent wat ik zoek.
 11. Wat heb jij gemeen met pap en soep? Het zijn allemaal dingen die ik wil lepelen.
 12. Heb je een magneet bij je? Niet? Want ik voel me zo tot je aangetrokken.
 13. Wil je morgen samen ontbijten? Ik kan je bellen als ik wakker ben of je een por geven?
 14. Je lijkt wel wat als mijn kleine teen. Die ram ik ook graag tegen de tafel.
 15. Je hand ziet er wat zwaar uit. Zal ik hem voor je vasthouden?
 16. Heb je wel eens muizen in je buik gevoeld? Nee? Dan heb je zeker een goede poes.
 17. Mag ik je kussen? Of wil je voor altijd een lelijke pad blijven?
 18. Doe je je belastingaangifte altijd zelf? Oh, handig, want ik ben ook aftrekbaar.
 19. Wat ben je stil, tong verloren? Nee? Gelukkig, want die heb ik straks nog nodig.
 20. Waarschijnlijk heb ik morgen een kater, maar op dit moment zoek ik nog een poes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

belangrijke extra’s bij een zwembad

Een zwembad in de tuin plaatsen is meer dan alleen een grote waterbak ingraven. Het is juist ook zaak om te zorgen dat alle zaken rondom het bad goed verzorgd zijn. Zo wil je bijvoorbeeld zeker zijn dat je een goede zwembadoverkapping hebt. Daarmee kan je al in grote mate zorgen dat je geen hinder hebt van […]

Read More
Tips

Wat zijn de lekkerste wijnen?

Er zijn eigenlijk geen mannen die niet van wijn houden te vinden. Natuurlijk zal iedere man eerst over bier beginnen, maar als je echt diep van binnen kijkt, dan is wijn toch wel een favoriet. Spaanse rode wijn is een soort die bovenaan veel lijstjes staat. Als je wijn in zijn volle glorie wil ervaren, dan is […]

Read More
Tips

Wat zijn de tuintrends van dit moment?

Tuintrends veranderen continu. Vaak passen deze trends zich aan aan ons leven, maar ook aan het klimaat. Heb je tuinplannen? Houd dan rekening met de volgende tuintrends! De duurzame tuin Deze trend is al een aantal jaren flink aan het groeien, maar gaat naar verwachting nog harder groeien. Wanneer je dit thema belangrijk vindt, is […]

Read More