Neusdouche vaak onbekend bij KNO-patiënten

Tandenpoetsen. Jezelf douchen. Het zijn bekende hygiënische handelingen. Je neus schoon ‘douchen’ zou ook een vaste dagelijkse handeling moeten zijn. In ieder geval bij KNO-patiënten die onder behandeling van een KNO-arts staan. Je neus douchen of schoonspoelen doe je met een neusdouche. Maar waarom zou je in vredesnaam een neusdouche bestellen? Wij leggen het je uit.

De eerste reden om een neusdouche te bestellen, is de hygiëne en het voorkomen van ziekten. In je neus zitten neushaartjes die veel vuiligheid afvangen. Door je neus te spoelen versterk je de functie van je neus. Je spoelt alle rommel eruit met een neusdouche, terwijl het nasale spoelzout dat je hiervoor gebruikt inwerkt op je neusslijmvlies. Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Neusdouche en nasaal spoelzout koop je eenvoudig via neilmednederland.nl.

Een tweede reden is dat je neusslijmvlies opgezwollen kan raken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verkoudheid. Je kan dan moeilijk door je neus adem halen. Met de neusdouche en spoelzout van NeilMed Nederland spoel je al het slijm weg waardoor je letterlijk weer adem krijgt. Daarnaast slinkt je slijmvlies door de werking van het zout. Het speciale zout trekt namelijk vocht weg uit je slijmvliezen, waardoor ze slinken.

Een derde reden om een neusdouche te bestellen, is het positieve advies van KNO-artsen. Bij vrijwel iedere behandeling aan de neus – zoals allergieën en operaties – schrijven zij als eerste een neusdouche voor. Doordat je je neus schoon spoelt, hebben andere medicijnen zoals fluticason een betere werking. Simpelweg omdat ze geen blokkades tegenkomen en kunnen aanslaan op die plekken die jij met je neusdouche hebt schoon gespoeld.

Een vierde reden is de verlichting van klachten. Niet voor niets zijn KNO-artsen blij met de NeilMed-producten. Als je ooit voorhoofdsholteontsteking hebt gehad, dan weet je hoe vervelend en pijnlijk dat is. Om gek van te worden! Zodra je je neus spoelt, zul je verlichting van klachten ervaren. Bij een voorhoofdsholteontsteking is het slijmvlies in een of meerdere holtes ontstoken. Dit kan het geval zijn in de voorhoofdsholte, wiggebeenholte, zeefbeenholte en kaakholte. Door je neus te spoelen, spoel je overtollig slijm, vuiligheid en bacteriën weg. Daarnaast werkt speciale spoelzout in op je slijmvliezen. Het onttrekt vocht, waardoor je slijmvliezen slinken en de klachten afnemen.
Kijk op neilmednederland.nl voor het complete assortiment neusdouches en nasaal spoelzout. Er zijn ook varianten voor kinderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

Hoe maak je een vrouw blij?

Of je nu al jaren in een relatie zit, of je probeert een nieuwe vlam te veroveren. Het is altijd belangrijk om te weten hoe je een vrouw blij maakt. Daarvoor zijn wel enkele mogelijkheden die je als man kan aangrijpen. Zo kan je bijvoorbeeld als cadeautje mooie nagels laten aanmeten. Dan kan je denken […]

Read More
Tips

Trendy hoeksalon kopen

Een hoeksalon is het hart van de woonkamerinrichting. Want een hoeksalon dient als comfortabele zitplek, ligplek en als decoratie in de kamer. Je kunt een hoeksalon kopen in zeer verschillende stijlen en kleuren. Moderne en klassieke hoeksalons zijn tijdloos en altijd erg in trek. Ook kiezen veel mensen die winkelen bij Domomeubelen.be voor een hoeksalon […]

Read More
Tips

Dit moet je weten over incontinentiemateriaal

Heeft u te maken met incontinentie? Dan is het logisch dat u op zoek wilt gaan naar goede hulpmiddelen. Het aanschaffen van goed incontinentiemateriaal is dan ook altijd aan te raden. Want met de juiste materialen bent u verzekerd van een veilig gevoel, waar u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Incontinentiemateriaal is […]

Read More