Neusdouche vaak onbekend bij KNO-patiënten

Tandenpoetsen. Jezelf douchen. Het zijn bekende hygiënische handelingen. Je neus schoon ‘douchen’ zou ook een vaste dagelijkse handeling moeten zijn. In ieder geval bij KNO-patiënten die onder behandeling van een KNO-arts staan. Je neus douchen of schoonspoelen doe je met een neusdouche. Maar waarom zou je in vredesnaam een neusdouche bestellen? Wij leggen het je uit.

De eerste reden om een neusdouche te bestellen, is de hygiëne en het voorkomen van ziekten. In je neus zitten neushaartjes die veel vuiligheid afvangen. Door je neus te spoelen versterk je de functie van je neus. Je spoelt alle rommel eruit met een neusdouche, terwijl het nasale spoelzout dat je hiervoor gebruikt inwerkt op je neusslijmvlies. Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Neusdouche en nasaal spoelzout koop je eenvoudig via neilmednederland.nl.

Een tweede reden is dat je neusslijmvlies opgezwollen kan raken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verkoudheid. Je kan dan moeilijk door je neus adem halen. Met de neusdouche en spoelzout van NeilMed Nederland spoel je al het slijm weg waardoor je letterlijk weer adem krijgt. Daarnaast slinkt je slijmvlies door de werking van het zout. Het speciale zout trekt namelijk vocht weg uit je slijmvliezen, waardoor ze slinken.

Een derde reden om een neusdouche te bestellen, is het positieve advies van KNO-artsen. Bij vrijwel iedere behandeling aan de neus – zoals allergieën en operaties – schrijven zij als eerste een neusdouche voor. Doordat je je neus schoon spoelt, hebben andere medicijnen zoals fluticason een betere werking. Simpelweg omdat ze geen blokkades tegenkomen en kunnen aanslaan op die plekken die jij met je neusdouche hebt schoon gespoeld.

Een vierde reden is de verlichting van klachten. Niet voor niets zijn KNO-artsen blij met de NeilMed-producten. Als je ooit voorhoofdsholteontsteking hebt gehad, dan weet je hoe vervelend en pijnlijk dat is. Om gek van te worden! Zodra je je neus spoelt, zul je verlichting van klachten ervaren. Bij een voorhoofdsholteontsteking is het slijmvlies in een of meerdere holtes ontstoken. Dit kan het geval zijn in de voorhoofdsholte, wiggebeenholte, zeefbeenholte en kaakholte. Door je neus te spoelen, spoel je overtollig slijm, vuiligheid en bacteriën weg. Daarnaast werkt speciale spoelzout in op je slijmvliezen. Het onttrekt vocht, waardoor je slijmvliezen slinken en de klachten afnemen.
Kijk op neilmednederland.nl voor het complete assortiment neusdouches en nasaal spoelzout. Er zijn ook varianten voor kinderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips

Functionele meubelstukken die je moet bezitten

Er zijn veel redenen om functionele meubels aan je huis toe te voegen. Ze zullen je leven een stuk gemakkelijker maken. Je kunt meer in je huis doen met minder inspanning en je hebt meer ruimte voor dingen die belangrijk zijn. Deze meubelstukken zijn speciaal gemaakt om meer comfort en functionaliteit toe te voegen aan […]

Read More
Tips Zakelijk

Software oplossingen om de efficiëntie in je bedrijf te vergroten

In tijden van grote vraag kan het voor dienstverleners moeilijk zijn om de werkorders van hun klanten effectief af te handelen. Ze lopen het gevaar service-afspraken dubbel te boeken als ze niet over de juiste software beschikken. De mogelijkheid om eenvoudig afspraken in te plannen, afspraken opnieuw in te plannen en service-afspraken bij consumenten te […]

Read More
Tips Zakelijk

Tips voor vrachtvervoer

Er is een breed scala aan mogelijkheden voor vrachtvervoer beschikbaar voor individuen en bedrijven, van kleine pakketten die rechtstreeks van de maker aan de eindgebruiker worden geleverd tot grote containers die van de ene haven naar de andere worden verscheept. Als je een goedkoop pakket versturen buitenland, moet je ervoor zorgen dat je van tevoren […]

Read More