Doe de zelftest: wat voor soort overkapping heb je in de tuin nodig?

De zomer is eindelijk in het land! Nu de zomervakantie voor de kids in aantocht is en ook jij je welverdiende vakantie-uren opneemt, wil je je tijd waarschijnlijk zoveel mogelijk buiten spenderen. Het is dan natuurlijk het allerbeste als je een mooie overkapping hebt, waar je de schaduw opzoekt en ook ‘s avonds als het afkoelt nog wat langer van een biertje geniet.

Maar wil je een veranda of carport kopen, dan merk je al snel dat er een overvloed aan keuzes is. Welke soort overkapping past het beste in jouw tuin? Doe onze zelftest en ontdek het!

Vraag 1: hoe groot is je tuin?

a) Redelijk groot, met veel ruimte die ik nog niet gebruik. Een overkapping past er prima bij.

b) Niet heel groot, of ik gebruik al veel van de ruimte. De overkapping moet klein en uit de weg zijn en meerdere toepassingen hebben.

c) Niet groot en niet klein. Mijn overkapping moet in ieder geval meerdere toepassingen hebben.

Vraag 2: waarvoor ga je je overkapping gebruiken?

a) Als overkapping voor een zitplaats, zwembad of auto ergens midden in de tuin, los van mijn huis of een andere stenen muur.

b) Als veranda aan mijn huis of grote schuur.

c) Als zitplek, met veel technische toevoegingen zoals verlichting, elektrische tuinverwarming of een jacuzzi.

Vraag 3: wil je dat je overkapping de waarde van je woning verhoogt?

a) Nee, dat vind ik niet heel belangrijk.

b) Ja, maar het is niet mijn grootste prioriteit.

c) Ja en ik hecht daar veel waarde aan.

Vraag 4: hoe groot is je budget?

a) Niet heel groot, maar groot genoeg.

b) Er zit een limiet aan, maar ik heb flink wat te besteden.

c) Geld is voor mij geen overweging. Ik wil een goed product waar ik nog jaren plezier van heb.

Vraag 5: overweeg je om zonnepanelen op je dak te laten leggen?

a) Nee.

b) Ja, maar dat ben ik voorlopig nog niet van plan.

c) Ja en als ik het plaatsen van een overkapping met het plaatsen van zonnepanelen kan combineren en daardoor sneller klaar ben, ben ik gelukkig mens.

Antwoorden:

Meeste a: vrijstaande overkapping of carport

Je hebt een grote tuin met veel ruimte, daarom raden we de Giallo Vrijstaande Overkapping aan. Deze overkapping is gemaakt van hoogwaardig aluminium, geschikt als overkapping voor een terras, auto of zelfs een klein zwembad en heeft een voordelige prijs.

Meeste b: muuraanbouw-overkapping of -carport

Je hebt niet veel ruimte in de tuin of wil hoe dan ook je veranda tegen je huis of een schuur aan plaatsen. Daarom raden we je een muuraanbouw-overkapping van Gumax aan. Zo’n overkapping heeft veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals glaswanden of schuifdeuren.

Meeste c: veranda met zonnepanelen

Je bent op zoek naar het beste van het beste en bent bereid daar tijd en geld in te steken. Daarom raden we je een veranda met zonnepanelen van Douglashout aan. Met deze veranda verhoog je de waarde van je huis, leef je meteen een stuk groener en ziet je tuin er stijlvol uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Hoe gebruik je een aanhangernet op jouw aanhanger?

Het vervoeren van lading met een aanhangwagen kan een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk dat alles veilig op zijn plek blijft tijdens het rijden. Een effectieve manier om dit te doen, is door gebruik te maken van aanhangernetten. In deze blog word je alles over aanhangernetten verteld, de verschillende types, en hoe je je lading […]

Read More
Uncategorized

Alles wat je moet weten over Happy Caps

Happy Caps, je hebt er vast wel eens van gehoord. Misschien ken je het als een fijne substantie voor tijdens een feestje, maar er is meer dan dat. Happy Caps zijn namelijk voedingssupplementen die je helpen om je beter te voelen, zónder de negatieve effecten van fijne substanties. In deze blog lees je alles wat […]

Read More
Uncategorized

Ontdek hoe glutathione je cellen en DNA beschermt

Ons lichaam is enorm veelzijdig. Alles wat we nodig hebben om te leven en te functioneren, halen we uit onze voeding. We gebruiken vetten en koolhydraten als energiebron en eiwitten of proteïnen als bouwstof. Dit is nog niet alles. Vitamines, mineralen en spoorelementen nemen we ook tot ons, omdat ze belangrijk zijn in diverse lichaamsprocessen. […]

Read More