Waarom elk kind een trampoline nodig heeft

Vragen je kinderen constant om een trampoline? Of zitten ze alleen maar binnen achter een beeldscherm? Hoogste tijd voor een trampoline in de tuin! Met een trampoline wilt je kind alleen nog maar springen en speelt het in de buitenlucht. Maar er zijn nog heel wat voordelen aan een trampoline.

De veelzijdigheid van een trampoline

In eerste instantie is een trampoline gemaakt om op te springen en trucjes op te doen. Van salto’s tot de meest ingewikkelde trucs. Heeft je kind een keer geen zin om trampoline te springen? Er zijn nog genoeg dingen om op een trampoline te doen. Zo kunnen kinderen toffe creaties maken op de springmat met stoepkrijt. Dit gaat er makkelijk weer uit met wat water. Wat dacht je van een stoer fort maken met dekens en kleden? Hier kunnen de kinderen een kussengevecht doen of in picknicken.

Trampoline springen is super gezond

Trampolinespringen is zo leuk dat de kinderen niet door zullen hebben dat ze eigenlijk aan het sporten zijn. Springen op de trampoline is goed voor de conditie, de kinderen zijn buiten én bewegen. Wat wil je als ouder nog meer? Daarnaast is het een goede manier om je teveel energie kwijt te raken en zorgt het voor een verhoogde concentratie en focus. Dé perfecte activiteit dus voor het maken van huiswerk.

Van jong tot oud plezier

Of je kind nou vijf of vijftien jaar oud is, trampoline springen blijft leuk! Misschien spring je als ouder ook af en toe mee of doe je een work-out op de trampoline. Het is daarom van belang dat je investeert in een goede, kwalitatieve trampoline. Deze trampoline zal jarenlang plezier geven.

Ga voor een trampoline die past bij jou en je gezin, maar die ook bij de tuin past. Bij Etan Trampolines kun je kiezen uit de klassieke ronde trampoline, de hypermoderne vierkante trampoline of de stoere rechthoekige trampoline. Bovendien heb je de optie om te gaan voor een opstaande trampoline, een inground trampoline of een gelijkvloerse, ingegraven flatground trampoline. Tenslotte, springen de verschillende trampoline lijnen van Etan anders en kun je ook kiezen welke je het lekkerste vind springen. Op deze manier, kies je jouw perfecte trampoline!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Alles wat je moet weten over Happy Caps

Happy Caps, je hebt er vast wel eens van gehoord. Misschien ken je het als een fijne substantie voor tijdens een feestje, maar er is meer dan dat. Happy Caps zijn namelijk voedingssupplementen die je helpen om je beter te voelen, zónder de negatieve effecten van fijne substanties. In deze blog lees je alles wat […]

Read More
Uncategorized

Ontdek hoe glutathione je cellen en DNA beschermt

Ons lichaam is enorm veelzijdig. Alles wat we nodig hebben om te leven en te functioneren, halen we uit onze voeding. We gebruiken vetten en koolhydraten als energiebron en eiwitten of proteïnen als bouwstof. Dit is nog niet alles. Vitamines, mineralen en spoorelementen nemen we ook tot ons, omdat ze belangrijk zijn in diverse lichaamsprocessen. […]

Read More
Uncategorized

Wat zijn de voordelen van badjassen? 

Badjassen heren zijn goed voor meer dan één reden, maar een van de belangrijkste redenen waarom ze een must-have zijn in elk huis, is dat ze je comfort bieden. Vanuit het comfort van je eigen huis zijn er veel manieren om het meeste uit een badjas te halen. De volgende ideeën laten zien hoe nuttig […]

Read More