Waarom elk kind een trampoline nodig heeft

Vragen je kinderen constant om een trampoline? Of zitten ze alleen maar binnen achter een beeldscherm? Hoogste tijd voor een trampoline in de tuin! Met een trampoline wilt je kind alleen nog maar springen en speelt het in de buitenlucht. Maar er zijn nog heel wat voordelen aan een trampoline.

De veelzijdigheid van een trampoline

In eerste instantie is een trampoline gemaakt om op te springen en trucjes op te doen. Van salto’s tot de meest ingewikkelde trucs. Heeft je kind een keer geen zin om trampoline te springen? Er zijn nog genoeg dingen om op een trampoline te doen. Zo kunnen kinderen toffe creaties maken op de springmat met stoepkrijt. Dit gaat er makkelijk weer uit met wat water. Wat dacht je van een stoer fort maken met dekens en kleden? Hier kunnen de kinderen een kussengevecht doen of in picknicken.

Trampoline springen is super gezond

Trampolinespringen is zo leuk dat de kinderen niet door zullen hebben dat ze eigenlijk aan het sporten zijn. Springen op de trampoline is goed voor de conditie, de kinderen zijn buiten én bewegen. Wat wil je als ouder nog meer? Daarnaast is het een goede manier om je teveel energie kwijt te raken en zorgt het voor een verhoogde concentratie en focus. Dé perfecte activiteit dus voor het maken van huiswerk.

Van jong tot oud plezier

Of je kind nou vijf of vijftien jaar oud is, trampoline springen blijft leuk! Misschien spring je als ouder ook af en toe mee of doe je een work-out op de trampoline. Het is daarom van belang dat je investeert in een goede, kwalitatieve trampoline. Deze trampoline zal jarenlang plezier geven.

Ga voor een trampoline die past bij jou en je gezin, maar die ook bij de tuin past. Bij Etan Trampolines kun je kiezen uit de klassieke ronde trampoline, de hypermoderne vierkante trampoline of de stoere rechthoekige trampoline. Bovendien heb je de optie om te gaan voor een opstaande trampoline, een inground trampoline of een gelijkvloerse, ingegraven flatground trampoline. Tenslotte, springen de verschillende trampoline lijnen van Etan anders en kun je ook kiezen welke je het lekkerste vind springen. Op deze manier, kies je jouw perfecte trampoline!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Doe de zelftest: wat voor soort overkapping heb je in de tuin nodig?

De zomer is eindelijk in het land! Nu de zomervakantie voor de kids in aantocht is en ook jij je welverdiende vakantie-uren opneemt, wil je je tijd waarschijnlijk zoveel mogelijk buiten spenderen. Het is dan natuurlijk het allerbeste als je een mooie overkapping hebt, waar je de schaduw opzoekt en ook ‘s avonds als het […]

Read More
Uncategorized

Hoe gebruik je een aanhangernet op jouw aanhanger?

Het vervoeren van lading met een aanhangwagen kan een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk dat alles veilig op zijn plek blijft tijdens het rijden. Een effectieve manier om dit te doen, is door gebruik te maken van aanhangernetten. In deze blog word je alles over aanhangernetten verteld, de verschillende types, en hoe je je lading […]

Read More
Uncategorized

Alles wat je moet weten over Happy Caps

Happy Caps, je hebt er vast wel eens van gehoord. Misschien ken je het als een fijne substantie voor tijdens een feestje, maar er is meer dan dat. Happy Caps zijn namelijk voedingssupplementen die je helpen om je beter te voelen, zónder de negatieve effecten van fijne substanties. In deze blog lees je alles wat […]

Read More