Waarom elk kind een trampoline nodig heeft

Vragen je kinderen constant om een trampoline? Of zitten ze alleen maar binnen achter een beeldscherm? Hoogste tijd voor een trampoline in de tuin! Met een trampoline wilt je kind alleen nog maar springen en speelt het in de buitenlucht. Maar er zijn nog heel wat voordelen aan een trampoline.

De veelzijdigheid van een trampoline

In eerste instantie is een trampoline gemaakt om op te springen en trucjes op te doen. Van salto’s tot de meest ingewikkelde trucs. Heeft je kind een keer geen zin om trampoline te springen? Er zijn nog genoeg dingen om op een trampoline te doen. Zo kunnen kinderen toffe creaties maken op de springmat met stoepkrijt. Dit gaat er makkelijk weer uit met wat water. Wat dacht je van een stoer fort maken met dekens en kleden? Hier kunnen de kinderen een kussengevecht doen of in picknicken.

Trampoline springen is super gezond

Trampolinespringen is zo leuk dat de kinderen niet door zullen hebben dat ze eigenlijk aan het sporten zijn. Springen op de trampoline is goed voor de conditie, de kinderen zijn buiten én bewegen. Wat wil je als ouder nog meer? Daarnaast is het een goede manier om je teveel energie kwijt te raken en zorgt het voor een verhoogde concentratie en focus. Dé perfecte activiteit dus voor het maken van huiswerk.

Van jong tot oud plezier

Of je kind nou vijf of vijftien jaar oud is, trampoline springen blijft leuk! Misschien spring je als ouder ook af en toe mee of doe je een work-out op de trampoline. Het is daarom van belang dat je investeert in een goede, kwalitatieve trampoline. Deze trampoline zal jarenlang plezier geven.

Ga voor een trampoline die past bij jou en je gezin, maar die ook bij de tuin past. Bij Etan Trampolines kun je kiezen uit de klassieke ronde trampoline, de hypermoderne vierkante trampoline of de stoere rechthoekige trampoline. Bovendien heb je de optie om te gaan voor een opstaande trampoline, een inground trampoline of een gelijkvloerse, ingegraven flatground trampoline. Tenslotte, springen de verschillende trampoline lijnen van Etan anders en kun je ook kiezen welke je het lekkerste vind springen. Op deze manier, kies je jouw perfecte trampoline!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Speelgoed voor kinderen

Speelgoed is er voor alle kinderen. Het maakt niet uit welke leeftijd je kind heeft. Er is altijd wel wat waar een kind mee kan spelen. Kinderen beginnen al op een jonge leeftijd te spelen met speelgoed. Elk speelgoed kent zo zijn eigen functie. Het speelgoed is goed voor de ontwikkeling van een kind. Zo […]

Read More