Waarom het gebruik van zonnebrand zo belangrijk is

Het is duidelijk dat te veel blootstelling aan de zon een diepgaand effect kan hebben en mogelijk voortijdige huidveroudering, huidkanker en vele andere huidveranderingen. Hoe hoger de SPF van de zonnebrand, hoe beter. Zo is het zeker aan te raden om zonnebrand factor 50 bestellen van Australian Gold. Lees snel verder voor de meerdere voordelen van zonnebrand met factor 50! 

Waarom zou je zonnebrandcrème moeten dragen? 

Beschermt tegen schadelijke UV-stralen 

Door de voortdurend afbrekende ozonlaag loop je een groter risico om aangetast te worden door de schadelijke stralen van de zon. Hoewel je de zon nodig hebt voor je dagelijkse dosis vitamine D, betekent dit niet dat je je gezondheid in gevaar moet brengen. Het aanbrengen van zonnebrandcrème blokkeert in feite dat deze schadelijke stralen de huid binnendringen en huidaandoeningen veroorzaken.  

Verlaagt vlekkerigheid op het gezicht 

Het is belangrijk om zonnebrandcrème royaal aan te brengen op je gezicht. Dit kan vlekkerigheid en rode aderen voorkomen. Dit is ook essentieel om het ontstaan ​​van acne en andere door zonnestralen veroorzaakte schade, zoals hyperpigmentatie te voorkomen. 

Verlaagt het risico op huidkanker: 

Draag je zonnebrandcrème dagelijks om je huid optimaal te beschermen tegen het risico van verschillende soorten huidkanker, met name melanoom. Dit is de ergste vorm van huidkanker, die levensbedreigend kan zijn.  

Voorkomt vroegtijdige veroudering 

Wil je graag een jonge, stralende en gezonde huid? Dan is dit een van de meest overtuigende redenen om zonnebrandcrème te gaan gebruiken. Het beschermt je huid tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels en kraaienpoten. Studies tonen aan dat mensen onder de 55 jaar die zonnebrandcrème gebruikten 24% minder kans hadden om deze verouderingstekens te ontwikkelen dan mensen die geen zonnebrand gebruiken.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

Hoe maak je een vrouw blij?

Of je nu al jaren in een relatie zit, of je probeert een nieuwe vlam te veroveren. Het is altijd belangrijk om te weten hoe je een vrouw blij maakt. Daarvoor zijn wel enkele mogelijkheden die je als man kan aangrijpen. Zo kan je bijvoorbeeld als cadeautje mooie nagels laten aanmeten. Dan kan je denken […]

Read More
Tips

Trendy hoeksalon kopen

Een hoeksalon is het hart van de woonkamerinrichting. Want een hoeksalon dient als comfortabele zitplek, ligplek en als decoratie in de kamer. Je kunt een hoeksalon kopen in zeer verschillende stijlen en kleuren. Moderne en klassieke hoeksalons zijn tijdloos en altijd erg in trek. Ook kiezen veel mensen die winkelen bij Domomeubelen.be voor een hoeksalon […]

Read More
Tips

Dit moet je weten over incontinentiemateriaal

Heeft u te maken met incontinentie? Dan is het logisch dat u op zoek wilt gaan naar goede hulpmiddelen. Het aanschaffen van goed incontinentiemateriaal is dan ook altijd aan te raden. Want met de juiste materialen bent u verzekerd van een veilig gevoel, waar u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Incontinentiemateriaal is […]

Read More