Waarom het gebruik van zonnebrand zo belangrijk is

Het is duidelijk dat te veel blootstelling aan de zon een diepgaand effect kan hebben en mogelijk voortijdige huidveroudering, huidkanker en vele andere huidveranderingen. Hoe hoger de SPF van de zonnebrand, hoe beter. Zo is het zeker aan te raden om zonnebrand factor 50 bestellen van Australian Gold. Lees snel verder voor de meerdere voordelen van zonnebrand met factor 50! 

Waarom zou je zonnebrandcrème moeten dragen? 

Beschermt tegen schadelijke UV-stralen 

Door de voortdurend afbrekende ozonlaag loop je een groter risico om aangetast te worden door de schadelijke stralen van de zon. Hoewel je de zon nodig hebt voor je dagelijkse dosis vitamine D, betekent dit niet dat je je gezondheid in gevaar moet brengen. Het aanbrengen van zonnebrandcrème blokkeert in feite dat deze schadelijke stralen de huid binnendringen en huidaandoeningen veroorzaken.  

Verlaagt vlekkerigheid op het gezicht 

Het is belangrijk om zonnebrandcrème royaal aan te brengen op je gezicht. Dit kan vlekkerigheid en rode aderen voorkomen. Dit is ook essentieel om het ontstaan ​​van acne en andere door zonnestralen veroorzaakte schade, zoals hyperpigmentatie te voorkomen. 

Verlaagt het risico op huidkanker: 

Draag je zonnebrandcrème dagelijks om je huid optimaal te beschermen tegen het risico van verschillende soorten huidkanker, met name melanoom. Dit is de ergste vorm van huidkanker, die levensbedreigend kan zijn.  

Voorkomt vroegtijdige veroudering 

Wil je graag een jonge, stralende en gezonde huid? Dan is dit een van de meest overtuigende redenen om zonnebrandcrème te gaan gebruiken. Het beschermt je huid tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels en kraaienpoten. Studies tonen aan dat mensen onder de 55 jaar die zonnebrandcrème gebruikten 24% minder kans hadden om deze verouderingstekens te ontwikkelen dan mensen die geen zonnebrand gebruiken.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

4 handige tips om goed voorbereid te gaan kamperen

Er bestaan nog steeds erg veel vooroordelen als het over kamperen gaat en dat is jammer. Wie het nog nooit eerder deed, kan er moeilijk een mening over hebben. Wie het wel al deed, zag er meteen de vele voordelen van. Niemand die je zegt hoe jij je vakantie moet doorbrengen, toch is kamperen meer […]

Read More
Tips

Houten ladders

Voor de beste houten ladders moet je bij Van Eldik ladders zijn. De reden hiervoor? Zij maken ze als sinds 1890 zelf in hun eigen werkplaats. Hoe ladders vroeger werden gemaakt Eind 19e, begin 20ste eeuw werden de ladders met de hand gemaakt. Dat betekende dat de vorm van de houten ladder met de hand […]

Read More
Lifestyle Sport Tips

Een overzicht van de voordelen en technieken van manuele therapie

Pijn kan een grote invloed hebben op onze levenskwaliteit. Of je nu gewond of ziek bent, fysiek ongemak beïnvloedt de stemming, mobiliteit, slaappatronen, geheugen en concentratie, en zelfs onze relaties. Veel soorten fysieke pijn valt echter te verhelpen met het gebruik van niet-invasieve technieken zoals fysiotherapie. Fysiotherapeutische disciplines richten zich op de structuren van het […]

Read More